Σχολικά είδη προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου το «Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ» και η «SalasIntergroup Α.Ε», κίνηση αλληλεγγύης που δείχνει την έμπρακτη υποστήριξη προς τη Δομή αυτή του Δήμου, η οποία λειτουργεί προς όφελος όσων συμπολιτών μας βρίσκονται σε ανάγκη τα τελευταία χρόνια της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης.
Ο πρόεδρος του «Σωματείου Εργαζομένων της ΑΓΕΤ» ,Νικόλαος Ζυγούρης, μέσω της δημοτικής συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης ,Αναγνώστου-Στάθη Παρασκευής, καθώς και ο Νικόλαος Σαλαπατάρας, πρόεδρος της εταιρίας «SalasIntergroup Α.Ε», πρόσφεραν διάφορα σχολικά είδη, τα οποία παρέδωσαν στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου, κο Ευθύμιο Τζούνη, καθώς και στους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας.
«Ευχαριστούμε πολύ το Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ, καθώς και την εταιρία SalasIntergroup Α.Ε, γι’ αυτή τους τη χειρονομία. Σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, η κάθε προσφορά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας είναι πολύτιμη και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό! Με τη συμβολή των συμπολιτών μας και αρκετών επιχειρήσεων-αρωγών, συγκεντρώνουμε σημαντικές ποσότητες σχολικών ειδών που αποτελούν απαραίτητα εφόδια για τους μαθητές, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, ιδίως κατά την έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κι Αλληλεγγύης, Ευθύμιος Τζούνης.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου στηρίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2421055156, ή ακόμα και να το επισκεφθούν