Βούληση του Περιφερειάρχη Αντολικής Μακεδονίας – Θράκης , Γιώργο Παυλίδη , είναι η νέα Προγραμματική Περίοδος ( το νέο ΕΣΠΑ) 2014-2020 , να αποτελεί την έκφραση της κοινής συνισταμένης όλων των τοπικών κοινωνιών ως προς τις προτεραιόπτητες σ΄όλους τους στρατηγικούςε τομείς.
Στο πλαίσιο αυτό ξεκινά συναντήσεις με τους Δήμους αλλά και με το σύνολο των Φορέων που εμπλέκονται ή θα είναι δυνητικά δικαιούχοι στα προγράμματα .
Οι πρώτες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα . Την ημέερα εκείνη θα έχει διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με το Δήμαρχο Ορεστιάδος και με το Δήμαρχο Σουφλίο. Στη συνάντηση θα λάβουν μέρος οι συνεργάτες του Περιφερειάρχη από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Τεχνικών Έργων, Αγροτικής Οικονομίας, Πολιτικής Προστασίας και από τη Διαχειριστική Αρχή για το ΠΕΠ 2014-2020 καθώς και εκπρόσωποι υπηρεσιών και φορέων των Δήμων.





