ΒΡΑΒΕΥΣΗ 2

Ο Ποδηλατικός Όμιλος «Ο ΠΡΩΤΕΑΣ», ο Δήμος Σαλαμίνας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας συνδιοργάνωσαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2013 “MARATHON”.

Ο αγώνας σημείωσε μεγάλη επιτυχία από κάθε πτυχή της διοργάνωσης. Ο στόχος του αγώνα επιτεύχθηκε. Περίπου εκατόν πενήντα αναβάτες συναγωνίστηκαν, αθλήθηκαν με το ποδήλατο τους κάνοντας την διαδρομή των 75 χιλιομέτρων από το Δημαρχείο Σαλαμίνας (εκκίνηση) – Κανάκια (τερματισμός) προσφέροντας μια διαφορετικήξεχωριστή ποδηλατική εμπειρία, μία νότα χαράς στην αστική καθημερινότητα!.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής, η Γενική Γραμματέα του Δήμου κ. Καραγιάννη Λούλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Κόγιας, μέλη, φίλοι και υποστηρικτές του Ποδηλατικού Ομίλου που έδειξαν να συμμερίζονται την διάχυτη επιθυμία για περαιτέρω ανάπτυξη του δημοφιλούς μέσου αλλά και του αθλήματος της ποδηλασίας. δήμαρχος Αβν

Στις δύο κατηγορίες Ανδρών και γυναικών που πρώτευσαν, δόθηκαν έπαθλα, μετάλλια και πλακέτες.

Ανδρών: Πρώτος στον τερματισμό ο Περικλής Ηλίας (Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Πρωταθλητής Ελλάδος 2013 από τον Ποδηλατικό Όμιλο «ΚΡΟΝΟΣ»).

Δεύτερη θέση: Αντωνιάδης Δημήτριος (Ποδηλατικός Όμιλος «Μαχητές Πεύκων» Θες/νίκης).

Τρίτη Θέση: Νίλας Γεώργιος (Ποδηλατικός Όμιλος «ΑΙΟΛΟΣ» από Μύκονο).

Στην κατηγορία των Γυναικών τερμάτισαν: Τζίςς Σαμπρίνα «ΠΑΝΕΡΥΘΡΑϊΚΟΣ» Αθήνας, στην δεύτερη θέση, Μπούκα Ειρήνη «ΘΗΣΕΑΣ» Αθήνας και τρίτη, Τσιτσάρα Ιωάννα από το Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών.

Τη βράβευση των αθλητών έκανε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής  και η Γ. Γραμματέα του Δήμου,  Καραγιάννη Λούλα.

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Σγουρός : Ως πότε η κυβέρνηση θα είναι μόνο « λόγια στην επίλυση της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής ;
Επόμενο άρθροΣτο Δίκτυο της FutureLibrary η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγάλεω