Home Δραστηριότητες Παρατάξεων Μαζικότατη η εκδήλωση της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Δυνατής Γλυφάδας»

Μαζικότατη η εκδήλωση της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Δυνατής Γλυφάδας»

Φωτο Νο2 Ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης κατά την ομιλία τουΣε μια απλή αλλά ιδιαίτερα ζεστή και ενθουσιώδη εκδήλωση έκοψαν οι φίλοι, τα μέλη και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα», την πρωτοχρονιάτικη πίτα ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά.

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε υγεία, και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής και παρουσίασε τα έργα και τις προς υλοποίηση δράσεις για τη νέα χρονιά.

Ο Κώστας Κόκκορης για ακόμη μια φορά τόνισε ότι προτερ www.dinatiglyfada.gr – e-mail: info@dinatiglyfada.gr αιότητα για τη δημοτική αρχή ήταν και θα εξακολουθήσουν να είναι οι πολίτες και οι κάτοικοι της Γλυφάδας. Παρά τη δύσκολη συγκυρία η πολιτική της δημοτικής αρχής είναι επικεντρωμένη στην υλοποίηση έργων και στην ανάληψη πρωτοβουλιών που θα βελτιώσουν τη καθημερινότητας τους, θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής τους καθώς επίσης και θα συμβάλλουν στην στήριξη των ασθενέστερων οικονομικά ομάδων.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας, των τοπικών Συλλόγων και Φορέων, σύσσωμη η Δημοτική Ομάδα της παράταξης, τα μέλη αλλά και πάρα πολλοί φίλοι της.

Exit mobile version