IMG_7550

Στα παραδοσιακά κούλουμα που διοργάνωσε και φέτος ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας την Καθαρά Δευτέρα  στο Άλσος Μητέρας  κάτοικοι όλων των ηλικιών βρήκαν διέξοδο από την γκρίζα καθημερινότητα υπό την σκιά των χαρταετών που κατέκλυσαν τον ουρανό του πάρκου.

Οι χορευτές από τα τμήματα παραδοσιακών χορών του Δήμου  δημιούργησαν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα γυρίζοντας γύρω από  το  παραδοσιακό γαϊτανάκι και  με δρώμενα από τα Επτάνησα και την Νάξο παρέσυραν τον κόσμο να διασκεδάσει .

Η  Ένωση Κρητών «Η Μεγαλόνησος» και ο σύλλογος Ποντίων «Ο Φάρος» κράτησαν το κέφι ζωηρό με τους τοπικούς χορούς και το γλέντι κορυφώθηκε με ζωντανή  μουσική από λαϊκό συγκρότημα Σαρακοστιανά εδέσματα προσφέρθηκαν από το Δήμο και οι εθνικοτοπικοί σύλλογοι με την πατροπαράδοτη φασολάδα και παραδοσιακές λιχουδιές έδωσαν το στίγμα της ημέρας.

Προηγούμενο άρθρο«Περίεργες» τεράστιες αποκλίσεις μεταξύ μονίμου και De Facto πληθυσμού σε πολλούς Δήμους
Επόμενο άρθροΜαθήματα Πρώτων Βοηθειών από το Δήμο Πεντέλης