Το Σάββατο & την Κυριακή, 28 & 29 Δεκεμβρίου, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΥΚΗΣ, η Μαρουσιώτικη Εταιρεία Θεάτρου «ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ» σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου παρουσίασε το θεατρικό έργο του Θόρντον Ουάϊλντερ «Η Μικρή μας Πόλη» σε σκηνοθεσία Αντώνη Περπινιά.
Ένα κλασικό έργο που με την θαυμάσια σκηνοθεσία του Αντώνη Περπινιά και την υπέροχη ερμηνεία των ηθοποιών άγγιξε την ψυχή των θεατών, που είχαν γεμίσει την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης και κατασυγκίνησε με την θεματολογία του.
Η πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. στην εισαγωγική της ομιλία ευχαρίστησε «… όλους τους συντελεστές της παράστασης, πίσω και πάνω στη σκηνή και ιδιαίτερα τον σκηνοθέτη αυτής της καταπληκτικής ομάδας, τον φίλο του ΠΕΑΠ και του πολιτισμού, τον Αντώνη Περπινιά, για τη συνεχή, ουσιαστική και πολύτιμη βοήθειά του. Τον ευχαριστώ, τους ευχαριστώ, από καρδιάς….»
Στη συνέχεια έκανε ένα μικρό απολογισμό του πρώτου μέρους του ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ 2013-2014» λέγοντας μεταξύ άλλων,
«…με την παράσταση αυτή κλείνουμε τον πρώτο κύκλο του «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ 2013-2014». Ένα κύκλο που μας κράτησε συντροφιά για 31 βράδια παρουσιάζοντας με πολύ μεγάλη επιτυχία 8 θεατρικές παραστάσεις, 9 μουσικές παραστάσεις, 5 παιδικές, 4 κινηματογραφικές προβολές και 5 εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου, επισκέψεις σε μουσεία, του Bazaar καλλιτεχνών δημιουργών του δήμου μας κλπ. Εκείνο που εντυπωσίασε ακόμα και εμάς στο ΠΕ.Α.Π. ήταν η δική σας προσέλευση σε πολύ ιδιαίτερες παραστάσεις, όπως πχ η συναυλία του Artis piano trio, του κουαρτέτο Σαξοφώνων «ΑΚΡΟΑΜΑ» και του Ηχοδράματος «The Cave».
Αυτό μας οδήγησε στο να βάλουμε στο δεύτερο μέρος που ξεκινά στις 11 Ιανουαρίου ακόμα ποιοτικότερες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, όπως και παραστάσεις κλασικής μουσικής».





